2551025331 6972862057, 6972862056 Μομφεράτου 42, Αλεξανδρούπολη info@thekaoe.gr
hero image
 


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Τεχνική Εταιρεία | Ηλεκτρολόγοι Αλεξανδρούπολη Έβρος


Με συνέπεια και επαγγελματισμό, η τεχνική εταιρεία μας “ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ - ΚΑΝΙΔΗΣ Ο.Ε.” η οποία βρίσκεται στον Έβρο και πιό συγκεκριμένα στην Αλεξανδρούπολη, μπορεί να αναλάβει και να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εργασία επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Ακολουθώντας πιστά τις εξελίξεις της τεχνολογίας έχουμε τη δυνατότητα να σας παρέχουμε λειτουργικές, ποιοτικές, ασφαλείς και ολοκληρωμένες λύσεις για τα ηλεκτρολογικά κάθε χώρου. Από την πιο μικρή οικιακή βλάβη, μέχρι την πιο απαιτητική επαγγελματική εγκατάσταση, οι έμπειροι ηλεκτρολόγοι μας μπορούν να ανταπεξέλθουν προσφέροντας σας εγγυημένα αποτελέσματα.

 

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ


Αναλαμβάνουν τη μελέτη, την κατασκευή και τη συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις υψηλών προδιαγραφών σε οικίες, καταστήματα, βιομηχανίες και εργασιακούς χώρους σε όλο τον Έβρο.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ


Οι έμπειροι ηλεκτρολόγοι μας, είναι στην διάθεσή σας και μπορούν να επιλύσουν οποιαδήποτε ηλεκτρολογική βλάβη αντιμετωπίζετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο στην Αλεξανδρούπολη και σε όλο τον Έβρο.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ

Είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε την κατασκευή, τοποθέτηση και επισκευή ηλεκτρικών πινάκων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, προσφέροντάς σας άριστο αποτέλεσμα.
 

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΔΕΗ


Πραγματοποιείται έκδοση σχεδίων ΔΕΗ - πιστοποιητικών ηλεκτροδότησης παντός ισχύος αφού προηγηθεί έλεγχος της ηλεκτρικής εγκατάστασης που πρόκειται να ηλεκτροδοτηθεί και εφόσον τηρούνται όλες οι τεχνικές προδιαγραφές για την σωστή και ασφαλή λειτουργία της.

ΦΩΤΙΣΜΟΣ


Αναλαμβάνουμε τη μελέτη και την εγκατάσταση των κατάλληλων φωτιστικών σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σε οικίες, καταστήματα, γραφεία και κάθε χώρο στην Αλεξανδρούπολη και σε όλο τον Έβρο.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ

Μπορούμε να αναλάβουμε την τοποθέτηση θυροτηλεοράσεων, θυροτηλεφώνων, συστημάτων συναγερμών και οποιοδήποτε σύστημα ασφαλείας επιθυμείτε για τον χώρο σας.
 

 

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ


Αποκτήστε τον έλεγχο οπουδήποτε και αν βρίσκεστε ενημερωθείτε για την τρέχουσα κατάσταση των συστημάτων και των μηχανημάτων σας με την χρήση ενός τηλεχειριστήριο, του κινητού σας τηλεφώνου, μέσω ενός ασύρματου τοπικού δικτύου ή μέσω του Διαδικτύου.

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ


Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας το χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε την μελέτη, την εγκατάσταση καθώς και την συντήρηση φωτοβολταϊκών πάρκων αλλά και να σας εγγυηθούμε για άψογα αποτελέσματα.

ΑΝΤΙΚΕΡΑΥΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει αντικεραυνικές εγκαταστάσεις καθώς και την επίλυση προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν σε παλιές αντικεραυνικές εγκαταστάσεις που διαθέτετε.
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εργασία επιθυμείτε. Για κάθε σύγχρονη και ασφαλή
κατασκευή, εμπιστευτείτε τους ειδικούς.