2551025331 6972862057, 6972862056 Μομφεράτου 42, Αλεξανδρούπολη info@thekaoe.gr
hero image
 


ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ - ΚΑΝΙΔΗΣ Ο.Ε.
Τεχνική Εταιρεία | Ηλεκτρολόγοι Αλεξανδρούπολη Έβρος


Η τεχνική εταιρεία μας “ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ - ΚΑΝΙΔΗΣ Ο.Ε.” η οποία βρίσκεται στον Έβρο και πιό συγκεκριμένα στην Αλεξανδρούπολη, δραστηριοποιείται από το 2005 με ηλεκτρολογικά και μηχανολογικά έργα σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλο τον Έβρο.

Διαθέτοντας μία έμπειρη ομάδα που αποτελείται από εξειδικευμένους ηλεκτρολόγους - μηχανικούς, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εργασία επιθυμείτε. Από ηλεκτρολογικές βλάβες, έως ηλεκτρολογικες εγκαταστάσεις σε βιομηχανίες καθώς και αντλίες θερμότητας.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις για κάθε εργασία που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Η άρτια τεχνική μας κατάρτιση καθώς και η εξειδικευμένη ομάδα μας σας εξασφαλίζουν την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

 


Σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνουμε χρησιμοποιεί πάντα τα καλύτερα και πιστοποιημένα υλικά της αγοράς, ώστε να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Παράλληλα, τηρούμε αυστηρά χρονοδιαγράμματα και προσπαθούμε να ανταπεξερχόμαστε το ταχύτερο δυνατόν σε κάθε ανάγκη των πελατών μας.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στην Αλεξανδρούπολη και σε όλο τον Έβρο έχοντας πάντα ως κύριο στόχο την άψογη εξυπηρέτηση και την συνεχή υποστήριξη κάθε πελάτη.

Η συνεχής ενημέρωση και εξειδίκευση μας σε θέματα νέων τεχνολογιών μας δίνουν την ευχέρεια σχεδιασμού αξιόπιστων λύσεων για οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιείσετε στο χώρο σας.

Στόχο της εταιρείας μας είναι να διατηρήσει το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει καθώς και να αναπτύξει τις δραστηριότητες της σε όλο τον Έβρο, επενδύοντας συνεχώς σε ανθρώπινο δυναμικό και κυρίως σε τεχνικά μέσα.
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εργασία επιθυμείτε. Για κάθε σύγχρονη και ασφαλή
κατασκευή, εμπιστευτείτε τους ειδικούς.